Тиждень патріотичного виховання

2016-12-05

З метою формування і розвитку мотивації, спрямованої на підготовку до захисту держави і служби у Збройних Силах України, виховання української молоді в дусі військових традицій Українського народу, формування патріотично зрілої особистості, розширення і поглиблення національно-громадянських і військово-патріотичних уявлень і знань у Вербівській загальноосвітній школі I-III ступенів з 5 по 9 грудня пройшов тиждень національно-патріотичного виховання «В єдності наша сила!»

Розпочався цикл заходів тематичною лінійкою «Мужність і відвага крізь покоління» - вітання до Дня Збройних сил України.

В рамках тижня патріотичного виховання проведено:

1. Спортивне свято " Нумо, хлопці!" 1- 6 класи.

2. Конкурс " Містер школи " 8 - 10 класи.

3. Виховні години " Бути військовим - це почесно" 1 - 10 класи.

4. Благодійний ярмарок до Дня інвалідів.

Народна мудрість стверджує, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити сама себе не може. Тому це святий обов'язок тих, хто на ній живе, користується всіма її благами і дарами.
Виховуючи патріотів, ми піклуємося про майбутнє України. Відстоюючи ідеали демократії, ми вчимо наших дітей бути вільними. Організовуючи змістовне дозвілля, ми оберігаємо їх від негативних впливів. Все це допомагає нам сформувати цілісну особистість з чіткими поглядами, активною життєвою позицією, бажанням позитивно мислити і досягати своєї мети. Саме такі люди потрібні молодій державі, щоб розвиватися, відстоювати своє право на благополуччя та стабільність.

Кiлькiсть переглядiв: 157