З Днем незалежності України!

2015-08-24

/Files/images/shos_nove/29218482.pfuzw6knzn.W665.jpg

Щиро вітаємо Вас зі святом незалежності України!
У цей святий для кожного українця день ми відзначаємо перемогу у боротьбі за вільне існування та господарювання на своїй, Богом даній землі.

Україна святкує свою 24-річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія наших предків - бути господарями на своїй найбагатшій, найкрасивішій та найродючішій землі.

Сьогодні на долю нашої країни випали важкі випробування. Але «ми – народ, якого правди сила ніким звойована ще не була». Ми спільними зусиллями, наснагою і працею, прагненням кожного побудувати сучасну країну, обов’язково здолаємо всі перешкоди на нашому нелегкому шляху до становлення незалежної європейської держави.

Вшануємо героїв, що поклали власне життя заради свободи української нації і держави, та тих, хто залишився живий у нищівній війні, розв'язаній сусідньою країною.

Саме заради них ми докладаємо максимальних зусиль задля розквіту сильної, вільної, соціально та економічно потужної, незалежної ні від кого країни! Заради них ми стаємо згуртованішими. Спокон віків ми демонструємо могутність та силу української нації. Ніхто не зможе здолати Україну, наша держава незалежна та неділима!

Незалежна Україна сьогодні є цінністю та гордістю для кожного українця. Незалежність – це надбання усієї нашої історії.

Ця незалежність творить нашу особисту свободу та гідність. Про Україну нині говорить та на нас дивиться весь світ, бо Україна його змінила. І на скільки будуть успішними ці зміни залежить майбутнє усього світу.

Бажаємо всім нам національної єдності, незламної відваги та щирого патріотизму у відстоюванні інтересів українського народу і захисті незалежності нашої держави.

Нехай свято Незалежності принесе усім нам мир та злагоду, впевненість у власних силах і нових звершень на благо України.

Україна переможе!

Слава Україні!!!

Кiлькiсть переглядiв: 154