Загін "Ровесник" - 4день – 05.06.2014 року

2014-06-04

Після робочої лінійки, де діти отримали завдання на робочий день, інструктаж по дотриманню правил техніки безпеки під час робіт і були закріплені за своїми керівниками, було проведено зарядку. Після зарядки діти отримали інвентар і приступили до виконання запланованих робіт. В цей день діти переважно займалися упорядкуванням території школи та доглядом за квітами в приміщенні школи та в квітнику. Особливо слід відзначити загін «Кока-кола» (командир – Вузленко А.), який найкраще впорався зі своїм завданням – пересаджування квітів.

/Files/images/nov/x.jpg

Другим етапом роботи в цей день було проведення конкурсу «Як я знаю рідний край». Для перемоги в конкурсі необхідно було останнім назвати об’єкт, що входив до запропонованого переліку. Було проведено 5 відбіркових етапів: (назвати села Кам’янського району, райони Черкащини, області України, міста-герої, країни Південної Америки) і фінал. Переможцем конкурсу стала – Кучеренко К.

Післяобідній відпочинок учні знову відвели на спілкування з літературою. Більшість з них відвідала шкільну бібліотеку, де кожен міг обрати книгу, що відповідає його вподобанням.

Кiлькiсть переглядiв: 131